Joc Escacs per a principiants en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Escacs per a principiants en línia

Escacs per a principiants Juga el joc Escacs per a principiants en línia. Instruccions per al joc Escacs per a principiants en línia. Ets un gran coneixedor i coneixedor dels jocs de taula, que els nostres avis sabien gaudir, jugant als bancs dels patis? Aleshores, el joc d'escacs per a principiants està encantat de veure't entre els seus fans. Feu clic al botó de reproducció i espereu la descàrrega. Com que el joc està construït a la plataforma WebGl, haureu de passar una mica de temps esperant que es carreguin tots els paràmetres d'aquest gran i bonic joc. Però si teniu un ordinador modern nou, Chess for Beginners pot començar bastant ràpidament. I a causa del mateix factor, el joc no estarà disponible per utilitzar-lo en telèfons mòbils. Si voleu jugar als escacs en un dispositiu portàtil, només heu de triar una altra versió per a vosaltres mateixos i deixar aquests escacs per a principiants a aquells que prefereixen jugar en una pantalla gran d'ordinador o portàtil.
Al començament del joc d'escacs per a principiants, seleccioneu el mode de joc: un jugador o dos? En aquest últim cas, hauríeu de convidar un amic o un veí per compartir amb vosaltres el plaer de jugar als escacs a l'ordinador. Si jugues en un aïllament esplèndid, estàs esperant escacs per a principiants contra un ordinador, és a dir, intel·ligència artificial, molt versat en aquesta matèria.
El nivell de dificultat del joc es pot seleccionar de l'1 al 4, on 1 és el nivell més senzill, per a principiants, i 4 és per a professionals i mestres de lluites d'escacs. Si somies amb jugar als escacs per a principiants com Garry Kasparov, comença des d'un nivell fàcil i puja gradualment al més difícil. Però tingues en compte: es necessiten anys per aprendre, practicar i practicar moviments d'escacs.
El següent pas és l'elecció d'un camp d'escacs: 4x4 o 3x3. Per variar, provem de jugar als escacs per a principiants en un camp més petit. També hi ha disponible una opció 3D per seleccionar.
Per tant, en un petit camp d'escacs finals, teniu peces d'aquest tipus en una sola còpia: rei, reina, gira i cavaller. Hi ha 2 torres i 6 peons disponibles. En el nivell d'escacs més senzill per a principiants, se us mostraran pistes amb possibles moviments per a cadascuna de les peces. Tingueu en compte que el primer moviment és sempre per a les peces blanques (que jugueu), però fins i tot al nivell inicial, l'oponent liderarà una ofensiva agressiva, de manera que us veureu obligat a prendre una posició defensiva quan jugueu als escacs per a principiants. aquesta pàgina.
Desenvolupa la teva intel·ligència en el joc d'escacs més bonic per a principiants! Tots dos jugadors, en el cas d'escollir un parell d'escacs, fan servir els mateixos controls: ratolí o tàctil.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 6850
( Vots608, Avaluació intermèdia: 4.92/5)

També jugar jocs en línia Jocs de desenvolupament

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more