Joc Peluixos esponjosos en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Peluixos esponjosos en línia

Peluixos esponjosos Juga el joc Peluixos esponjosos en línia. Instruccions per al joc Peluixos esponjosos en línia. Ajuda el metge a salvar les seves estimades mascotes peludes. Per fer-ho, fes clic als mateixos animals al joc d'abraçades esponjosos, creant així línies d'animals idèntics. Esteu esperant gats, pandes, cadells, ocells i altres mascotes que necessiten alliberar-se de les abraçades fortes.
Tots els animals volen una mica d'espai, i l'objectiu del joc de les abraçades esponjoses és donar-los aquesta oportunitat. És lògic que només els animals peluts que hi ha a prop es puguin connectar amb una línia. Així, desapareixent del terreny de joc com a grup alhora, alguns animals faran lloc, i reuniran els animals dels altres.
I quin dels personatges de les abraçades esponjosos t'agrada més? Gatets rosats o gallines grogues? O potser un ós de color maó? Ja al nivell inicial del joc, us espera un bon avantatge: feu clic a una bola translúcida per alliberar un gran grup d'animals que hi haurà al seu voltant.
Tingues en compte que les abraçades esponjoses és un joc de temps, la qual cosa vol dir que només tens un minut per completar el primer nivell. No ho dubtis, però aconsegueix alts resultats per continuar jugant amb nous animals bonics. La banda sonora d'aquest bonic joc no deixarà a ningú indiferent. En el segon, i tots els nivells posteriors, els objectius (o condicions) del seu pas es presentaran en abraçades esponjosos. Per tant, a la segona etapa, cal recollir 30 pollastres i 20 pandes, així que presteu especial atenció a aquests peluts, encara que no siguin els vostres preferits. També en aquest nivell, s'afegeixen granotes verdes, que refrescaran perfectament el terreny de joc amb el seu color brillant. Si no compleixes el termini per completar qualsevol nivell d'abraçades esponjosos, encara que sigui el segon, tercer o nivells posteriors, el joc haurà de començar de nou. Això és injust, estem d'acord, però els autors d'aquest entreteniment no preveien la possibilitat de tornar a passar un sol nivell.
Diversos tipus d'animals peluts van caure en un recipient. Intenta dibuixar una línia d'animals idèntics per tal d'alliberar-los de la seva estreta captivitat. Podeu recollir grups d'almenys 3 mascotes idèntiques. Tan bon punt alguns animals surtin del pati, vindran els següents a substituir-los. Acumula punts i passa per molts nivells.
Us desitgem que us ho passeu bé jugant a abraçades esponjosos, passeu per tots els seus nivells i gaudiu rescatant molts animals meravellosos.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 4228
( Vots193, Avaluació intermèdia: 4.99/5)

També jugar jocs en línia Animals

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more