Joc Surfistes del metro de Zuric en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Surfistes del metro de Zuric en línia

Surfistes del metro de Zuric Juga el joc Surfistes del metro de Zuric en línia. Instruccions per al joc Surfistes del metro de Zuric en línia. El joc Zurich Subway Surfers és l'actualització número 121 del joc base Subway Surfers i la entrega número 115 de la sèrie World Tour. En aquesta part del joc, hi ha premis especials de temporada, en particular, el retorn d'un estimat heroi anomenat Hugo.
Segurament no tothom coneix la història de la creació del joc dels surfistes del metro. Per tant, ara ho descriurem breument. En general, el nen era aficionat al graffiti, però sembla massa: pintava les seves inscripcions allà on podia. Fins que un policia de l'estació de tren el va veure i va intentar detenir-lo. Però els personatges principals del joc, els surfistes del metro, són un company àgil i, a més, sense por. Va començar a fugir de les forces de l'ordre, saltant als trens, després d'ells, canviant hàbilment la seva posició a les vies. Per tant, no va ser possible posar-se al dia amb el bully dels surfistes del metro. És cert que el joc va captivar tant els aficionats que aquesta ofensa va quedar completament oblidada.
En aquesta part dels surfistes del metro, has de córrer des de la policia per la ciutat més bonica de Suïssa, Zuric. Per descomptat, quan pensem en Suïssa, en primer lloc em vénen al cap els bancs i el nivell de prosperitat simplement fantàstic d'aquest país. És per això que les multes per violar les normes de la llei i l'ordre aquí són impressionants: tingueu-ho en compte quan fugiu de la justícia al joc dels surfistes del metro. Si aconsegueixes córrer prou lluny, tindreu una bonica vista de les altes catedrals gòtiques de Zuric i molts altres llocs d'interès, que és el que volem per a vosaltres. Però ara la policia xiula! - Agafa la motxilla i surt a la carretera, coneix les aventures dels surfistes del metro!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 13757
( Vots6266, Avaluació intermèdia: 4.98/5)

També jugar jocs en línia Corredors

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more