Joc Paraules jungla en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Paraules jungla en línia

Paraules jungla Juga el joc Paraules jungla en línia. Instruccions per al joc Paraules jungla en línia. En 1 minut de joc, heu de fer 70 paraules a partir de les 6 lletres proposades. Com us sembla aquest problema? El joc de paraules de la jungla descobrirà com de bé coneixes idiomes estrangers: pots jugar-hi en: anglès, francès, alemany, italià, espanyol i portuguès.
En total, les 6 llengües europees més utilitzades de la vostra elecció estan esperant aquells que vulguin lluitar a la jungla verbal. Al camp de joc davant teu hi ha files blanques de cel·les, cadascuna de les quals és una paraula. Això és el que has d'endevinar jugant la paraula jungla. Així, entens que una paraula consta d'un nombre determinat de lletres.
Sobretot, la paraula jungla de paraules, que consta de 3 i 4 lletres, s'endevina pel joc. Només una (o dues o tres) paraules poden constar de cinc lletres. 10 paraules de tres lletres i 10 paraules de quatre lletres. Us recordem que en total participen en el joc 6 lletres de l'alfabet de l'idioma que heu escollit per al joc.
Teniu disponibles els controls següents al joc de la jungla de paraules: la capacitat de barrejar lletres en el disseny, una goma d'esborrar (si us heu equivocat i heu fet clic a la lletra equivocada que pretenia). Pots ampliar el joc a pantalla completa o apagar la música. Per comprovar si heu escollit la seqüència correcta de lletres al joc de la jungla de paraules i si heu endevinat una de les paraules, premeu el botó de pantalla, que s'assembla a l'entrada al teclat. Si la paraula està composta correctament, es col·locarà en algun lloc de les cèl·lules blanques.
Aquí teniu un petit consell sobre el joc de la jungla de paraules: dins de la mateixa longitud de paraula: s'endevinen per ordre alfabètic. Us expliquem: si heu endevinat una paraula de tres lletres amb la lletra C i s'ha obert en tercer lloc a la llista, llavors hi hauria d'haver 2 paraules més al davant, també amb la lletra C. Sempre que les lletres A i B no estiguessin a la llista original de la selva verbal, de la qual es componen totes les paraules.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 2159
( Vots68, Avaluació intermèdia: 4.94/5)

També jugar jocs en línia Les paraules

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more