Joc Temps de gelea 2020 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Temps de gelea 2020 en línia

Temps de gelea 2020 Juga el joc Temps de gelea 2020 en línia. Instruccions per al joc Temps de gelea 2020 en línia. Un bonic joc que consta de més de 30 nivells us dóna la benvinguda! Col·loqueu blocs verticalment o horitzontalment per omplir tota la línia. Al primer nivell del joc Jelly Time 2020, esteu en un bell camp verd, que és especialment agradable a la vista a la primavera, quan la natura floreix i tothom vol calor i sol. En els següents nivells de gelea 2020, el joc es complicarà pel fet que apareixeran blocs sòlids al camp de joc, trencant l'estructura general de la línia, és a dir, aquestes línies no es poden omplir amb una tira contínua de gelatina. Però la vostra tasca durant el joc Jelly Time 2020 és una mica diferent: heu d'aconseguir el nombre de punts necessaris indicat a les condicions per completar el nivell al principi. Com a resultat de superar cada nivell, guanyes punts i estrelles: un màxim de 3, un mínim de 0. Si de sobte us va semblar que no heu passat el nivell amb prou feines, premeu el botó de fletxa circular per tornar a jugar aquesta etapa.
Per recollir una línia de primera classe abans d'assolir l'objectiu del nivell del joc Jelly Time 2020, guanyareu monedes i després decidireu com utilitzar-les. Però quan s'assoleix l'objectiu del nivell per punts, totes les teves gelees al camp es convertiran en dolços i després desapareixeran. Llàstima que sigui tan ràpid. Et fa venir ganes d'agafar alguna cosa saborosa de la pantalla Jelly Time 2020 i menjar-la ràpidament.
Cada següent nivell de gelatina 2020 us ofereix un objectiu de puntuació més alta i un nou sistema de restriccions per a la col·locació d'elements al camp. Però estem segurs que has practicat prou per fer front als nous reptes, siguin quins siguin. Us desitgem molta sort en completar nivell rere nivell a Jelly Time 2020!
Als primers nivells 5-6, us pot semblar que els obstacles al camp de joc de gelea 2020 són simplement ridículs i no serà difícil evitar-los. Bé, espera una altra situació. A partir del nivell 7 del joc, ho passaràs molt difícil: Jelly Time 2020 t'obligarà a fluir literalment al voltant de blocs escampats per tot el camp de bloqueig. Però el camí el dominarà el caminant! Estem segurs que seguireu avançant a través dels nivells, perquè aquest joc està dissenyat per al desenvolupament de la lògica i, per tant, a la gent li encanta jugar-hi. Si voleu dedicar una mica de temps en benefici de l'intel·lecte, per què no entrenar la vostra atenció i enginy jugant a Jelly Time 2020? Estem segurs que gaudireu d'aquest joc tan bonic!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 1854
( Vots26, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Gelatina

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more