Joc Spider Solitaire 1 vestit en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Spider Solitaire 1 vestit en línia

Spider Solitaire 1 vestit Juga el joc Spider Solitaire 1 vestit en línia. Instruccions per al joc Spider Solitaire 1 vestit en línia. Benvolguts fans dels jocs de lògica! Per començar a jugar a Spider Solitaire 1, heu de seleccionar aquest mode en particular a la finestra de benvinguda del joc: s'obrirà al principi, tan bon punt inicieu el joc al nostre lloc web. El joc de solitari Spider 1 es considera el més senzill dels jocs de solitari d'aquest tipus, per la qual cosa et recomanem que comencis la teva aventura al fascinant món dels jocs de solitari complexos des d'aquest mode de joc.
Aquí teniu el disseny del joc solitari aranya 1. Com es veu? Quan acabi la distribució de la baralla, veureu 10 piles de cartes al davant, però de fet són 4 piles i 6 piles, perquè aquestes piles de cartes són diferents, es diferencien entre si. Fem una ullada més de prop a quin vestit d'aranya solitari 1 ha preparat per a tu i per a mi. Les 4 piles de cartes de l'esquerra contenen 6 cartes cadascuna, de les quals 1 està oberta i disponible per jugar. Les 6 piles de cartes de la dreta consisteixen en 5 cartes cadascuna, i també hi ha una carta (superior) oberta. És a dir, en aquesta pila, a la dreta, heu de trobar la manera d'obrir 4 cartes cadascuna, de manera que entrin al joc de l'aranya solitari 1, i llavors les vostres possibilitats de guanyar augmentaran significativament.
Comenceu a apilar el joc Spider Solitaire 1 de la mateixa manera que ho feu amb els jocs de solitari habituals, apilant cartes una sobre l'altra en ordre descendent. Si teniu una part de la seqüència correcta en una de les piles, podeu transferir-la a la carta alta desitjada alhora. Espereu que s'alliberi una de les piles de vestit d'aranya solitari 1 per col·locar-hi el rei. Quan s'alliberi la següent ranura buida de l'aranya solitari 1, mou el segon rei allà, i així successivament. Bé, ja us comença a agradar aquest joc tan difícil? Ser capaç de fer front a un solitari difícil no és per a tothom, i això és trist. Aquí només heu de jugar amb el vestit de piques, la qual cosa permet concentrar-vos completament a passar el joc de l'aranya solitari 1 i no deixar-vos distreure amb detalls aliens.
Aquest vestit d'aranya solitari 1 té un acompanyament musical agradable. La música que escoltes mentre toques, d'una banda, no et molesta i, de l'altra, no et deixa relaxar massa, t'anima a estar una mica actiu. No tens cap límit de temps per jugar a Spider Solitaire 1, així que pots buscar les cartes adequades i pensar durant el temps que necessitis.
Però arribarà un moment en què l'oportunitat de moviment s'esgotarà. Aleshores, heu de fer el següent i el pas més desagradable del joc de l'aranya solitari 1: feu clic a la baralla de cartes per obtenir una nova mà. Les noves cartes se superposaran a totes les cartes obertes, trencant així les belles seqüències que has estat apilant durant tant de temps. Però també hi ha una cosa bona: ara teniu cartes noves, la qual cosa significa l'oportunitat de reunir un nou grup correcte al joc Spider Solitaire 1.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 31047
( Vots4811, Avaluació intermèdia: 4.98/5)

També jugar jocs en línia Card Solitaire

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more