Joc Surfistes del metro de Beijing en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Surfistes del metro de Beijing en línia

Surfistes del metro de Beijing Juga el joc Surfistes del metro de Beijing en línia. Instruccions per al joc Surfistes del metro de Beijing en línia. Immediatament després del llançament del joc de surfistes del metro de Pequín, veureu el vostre personatge: un adolescent, per a qui jugareu i córrer pels terrats dels trens. Perquè el joc comenci, has de seleccionar la teva edat. Millor escriu la veritat i després la interfície del joc t'oferirà les proves i els herois més adequats per a la teva edat. Heu d'acceptar l'ús i el tractament de les vostres dades personals si voleu jugar a Beijing Subway Surfers. En aquest període de temps, quan Internet es converteix en un domini dels estafadors, la qüestió de la privadesa i la seguretat és força aguda.
Malauradament, Beijing Subway Surfers triga molt a llançar-se, de manera que és possible que els propietaris d'ordinadors febles no puguin jugar a aquest joc. L'abundància d'anuncis de tant en tant distreu i entra en el procés d'execució. Però cal ser pacient i superar totes aquestes dificultats. Creiem que funcionarà!
El joc comença. Acostumar-se als controls senzills dels surfistes del metro de Pequín: les fletxes dreta i esquerra mouen el personatge d'una pista a una altra. La fletxa cap avall és un rotllo a terra, necessitareu aquest moviment quan rodeu obstacles alts. Però sovint, per descomptat, haureu de saltar per sobre de les barreres; podeu fer-ho amb un espai o una fletxa amunt.
Presta atenció a les indicacions de la pantalla dels surfistes del metro de Pequín: se't mostrarà el moment en què hagis de prémer la fletxa amunt o avall. Però això no sempre porta a un resultat satisfactori. Els botons del teclat no tenen temps de funcionar correctament, per això us recomanem que premeu la mateixa fletxa 2 vegades seguides per aconseguir l'efecte desitjat.
En el camí trobareu monedes: recull-les, no les ignoreu. Posteriorment, pots canviar els diners del joc de Beijing Subway Surfers per l'oportunitat de córrer més temps al metro. Després de tot, acabes d'obrir aquest joc per això!
Beijing Subway Surfers és la vuitena part del joc d'una sèrie d'aventures mundials per a nens i nenes que estimen el parkour extrem. I no t'oblidis: si caus i no t'aixeques a córrer de seguida, la policia t'avançarà i et portarà a l'estació. Llavors no estaràs bé!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 5693
( Vots1410, Avaluació intermèdia: 4.93/5)

També jugar jocs en línia Parkour

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more