Joc Contes boníssims 2 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Contes boníssims 2 en línia

Contes boníssims 2 Juga el joc Contes boníssims 2 en línia. Instruccions per al joc Contes boníssims 2 en línia. Benvingut al món màgic de Tasty Tales 2, un joc de trencaclosques de 3 capritxosos i addictiu que et porta a una terra plena de dolços, caramels i criatures adorables. Amb gràfics preciosos, una banda sonora encantadora i un joc intuïtiu, aquest joc segur que atraurà els jugadors de totes les edats. Per començar a jugar, només cal que feu clic al botó del menú principal del joc. Els primers nivells són educatius i t'introdueixen als principis bàsics del joc. El teu objectiu a cada nivell és recollir tres o més caramels del mateix color intercanviant caramels veïns. Quan creeu un partit, els caramels desapareixeran i de nous cauran des de dalt per omplir el buit.
A mesura que avances pels nivells, Tasty Tales 2 es fa cada cop més difícil, hi ha nous obstacles i objectius de nivell per superar. Trobareu caramels especials que es poden utilitzar per crear combos potents, així com bloquejadors que necessitaran diversos partits per eliminar.
El joc també té un munt de monedes i recompenses al joc, com ara monedes d'or i estrelles que es poden utilitzar per desbloquejar nous nivells, comprar potenciadors i molt més. Aquestes recompenses es poden obtenir completant nivells, participant en esdeveniments i assolint determinades fites.
Un dels factors que fa que Tasty Tales 2 destaqui d'altres jocs de match-3 és la seva història. Mentre jugueu, coneixereu personatges adorables i seguireu les seves aventures en un món màgic ple de sorpreses i reptes.
A més del mode història principal, hi ha molts esdeveniments i reptes especials que ofereixen recompenses i bonificacions úniques. Tant si sou un jugador casual que busca una distracció com si sou un veterà experimentat del gènere que busca nous reptes, Tasty Tales 2 té alguna cosa per a tothom.
Amb una història atractiva, gràfics i un joc addictiu, és fàcil veure per què Tasty Tales 2 és un èxit entre els jugadors de tot el món. Llavors, per què no provar-ho i comprovar-ho per tu mateix? Tant si busqueu una manera divertida de passar el temps com una nova addicció per entretenir-vos, Tasty Tales 2 segur que us satisfarà.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 2132
( Vots161, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Fruita

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more