Joc Solitari de tres piques 2 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Solitari de tres piques 2 en línia

Solitari de tres piques 2 Juga el joc Solitari de tres piques 2 en línia. Instruccions per al joc Solitari de tres piques 2 en línia. L'objectiu del Three of Spades Solitaire 2 és moure totes les cartes a les piles base en ordre ascendent, començant pel Three of Spades. Podeu moure una carta a la pila principal si coincideix amb el pal i és un rang més alt que la carta superior de la pila. Per exemple, podeu col·locar un 4 de piques a sobre d'un 3 de piques, o un 5 de cors a sobre d'un 4 de cors. Si us quedeu encallat, no us preocupeu, al llarg del joc se us demanarà quin moviment heu de fer per continuar el joc. També podeu reiniciar el solitari Tri-Peak 2 en qualsevol moment prement el botó de reinici.
A mesura que avances pel joc, el nivell de dificultat augmentarà. Les cartes seran cada cop més difícils de moure i haureu de pensar amb més atenció en cada moviment. Tanmateix, amb la pràctica, ràpidament us convertireu en un expert a Tri Spas 2 Solitaire.
A més de millorar les teves habilitats de resolució de problemes i de pensament estratègic, el solitari Tri Spades 2 pot ser una bona manera de passar el temps. Tant si esteu esperant que comenci una reunió com si necessiteu un descans de la feina, aquest joc és una manera divertida i divertida de relaxar-vos i relaxar-vos.
A Solitaire Three of Spades 2, el teu objectiu és moure totes les cartes a les quatre piles principals en ordre ascendent, començant pel Three of Spades. El clàssic joc de cartes és divertit i interessant per a jugadors de tots els nivells d'habilitat.
El joc es juga amb una baralla estàndard de 52 cartes. Per començar, veureu set piles, cadascuna conté cartes cara avall i cap amunt. La resta de cartes es troben a la pila de subministraments, de la qual podeu treure una carta a la vegada. Podeu moure les cartes de solitari tres de piques 2 cara amunt a altres piles en ordre de color descendent i alternant. Per exemple, podeu posar un rei vermell a una reina negra o un gat negre a una reina vermella. També podeu moure grups de cartes en ordre de color descendent i alternant a una altra pila.
Un dels aspectes clau de jugar a Three of Spades 2 Solitaire és que has de ser estratègic sobre quines cartes mous i on les mous. Heu d'intentar revelar les cartes boca avall tan aviat com sigui possible i veure quines altres cartes es poden jugar. A més, és important recordar que només la carta superior de cada pila està disponible per jugar. Per tant, abans de fer un moviment, hauríeu de pensar en l'impacte potencial sobre les cartes que hi ha sota.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 7783
( Vots1982, Avaluació intermèdia: 4.98/5)

També jugar jocs en línia Card Solitaire

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more