Joc Rajoles negres en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Rajoles negres en línia

Rajoles negres Juga el joc Rajoles negres en línia. Instruccions per al joc Rajoles negres en línia. Benvingut a l'apassionant i desafiant món de Black Tiles, un popular joc en línia que posarà a prova les teves habilitats de velocitat, reacció i concentració. En aquest joc, has de fer clic a les fitxes negres amb la màxima rapidesa i precisió possible evitant les fitxes blanques. El joc és senzill, però la dificultat augmenta a mesura que avances pels nivells. Per començar a jugar Black Tiles, premeu el botó de reproducció de la pantalla principal. Se us portarà a una pantalla de joc on veureu una graella de fitxes, cadascuna representa una nota en una escala musical. Les fitxes són de color blanc i negre, amb les fitxes negres que representen les notes que has de prémer. El joc és ràpid i requereix una reacció ràpida per mantenir-se al dia.
L'objectiu de la fitxa negra és fer clic a tantes fitxes negres com sigui possible sense perdre'n cap. El mode principal és el mode clàssic, en el qual has d'aconseguir aguantar el màxim de temps possible en un període de temps determinat. El joc finalitzarà si us perdeu tres fitxes negres, feu clic a una fitxa blanca o s'acaba el temps.
Mentre jugueu a la fitxa negra, podeu trobar alguns problemes com saltar la fitxa negra o lluitar per mantenir el ritme. Tanmateix, no us desanimau si no obteniu una puntuació alta immediatament. Com qualsevol habilitat, jugar fitxes negres requereix pràctica i paciència. Segueix jugant i notaràs millores amb el temps.
A mesura que avanceu pels nivells, trobareu diferents tipus de fitxes negres que requeriran diferents tècniques de toc. Per exemple, algunes rajoles negres s'assentaran a les cantonades o les vores de la pantalla, cosa que dificulta l'accés. Altres poden aparèixer en un patró que requereixi que feu clic a sobre d'ells en un ordre específic. Cal adaptar-se a aquests canvis per obtenir una puntuació més alta.
Quan jugueu fitxes negres, notareu que les fitxes negres apareixen aleatòriament a la pantalla i la velocitat del joc augmenta amb cada nivell. Has de mantenir-te concentrat i atent per poder fer clic amb precisió a les fitxes negres i no perdre'n cap. Perdre la fitxa negra acabarà el joc i hauràs de començar de nou.
Black Tiles és un joc divertit i addictiu que és fàcil d'aprendre però difícil de dominar. Amb un ritme ràpid i múltiples modes de joc, aquest és el joc perfecte per a aquells que volen una distracció ràpida o una estona divertida. I doncs, a què esperes? Premeu el botó de reproducció i comenceu a fer clic en aquestes fitxes negres!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 424
( Vots13, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Jocs de clic

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more