Joc Partit de la selva en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Partit de la selva en línia

Partit de la selva Juga el joc Partit de la selva en línia. Instruccions per al joc Partit de la selva en línia. Benvingut a Jungle Matching, un joc de trencaclosques divertit i addictiu que us mantindrà entretinguts durant hores! En aquest joc, el teu objectiu és combinar animals de colors i elements de la selva per completar els nivells. Amb un joc senzill i gràfics vibrants, Jungle Match és perfecte per a jugadors de totes les edats. Per començar el joc, només cal que feu clic al botó corresponent al menú principal. El joc et portarà al primer nivell on veuràs una graella de fitxes de colors. La vostra tasca és recollir tres o més fitxes del mateix color intercanviant fitxes adjacents. Per fer-ho, feu clic a una fitxa i després feu clic a la fitxa adjacent que voleu intercanviar.
A mesura que avanceu pels nivells, el joc de combinació de la selva es farà cada cop més difícil. Trobaràs obstacles com roques i vinyes que bloquejaran els teus partits. Podeu eliminar aquests obstacles fent partits al costat. També podeu obtenir potenciadors com bombes i llamps per ajudar-vos a netejar les fitxes més ràpidament.
Per completar cada nivell de partit de la jungla, has d'assolir la puntuació objectiu abans de quedar-te sense moviments. El compte objectiu es mostra a la part superior de la pantalla, mentre que el vostre compte actual es mostra a l'esquerra. Podeu guanyar punts fent coincidències, i els punts de bonificació es poden guanyar fent més coincidències o utilitzant potenciadors. Una de les claus de l'èxit en el joc de partits de la selva és crear grans partits. Fer coincidir més de tres fitxes alhora us guanyarà punts de bonificació per ajudar-vos a assolir la vostra puntuació objectiu més ràpidament. A més, les partides grans poden activar potenciacions com bombes i llamps per ajudar-vos a netejar més fitxes i guanyar encara més punts.
El joc de partit de la selva té un gran nombre de nivells, cadascun amb els seus reptes i obstacles únics. Per obrir el següent nivell, heu de completar l'actual amb un resultat prou alt. Si et quedes enganxat a un cert nivell, no et preocupis! Podeu utilitzar la pista per trobar una possible coincidència. També és possible desfer l'últim moviment.
En definitiva, Jungle Match és un joc de trencaclosques divertit i addictiu que és fàcil i divertit de jugar, però pot ser complicat completar-lo completament. Amb gràfics acolorits i un joc addictiu, segur que es convertirà en un dels teus jocs preferits. A què estas esperant? Comença a jugar per recollir fitxes de la selva!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 345
( Vots8, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Jungla

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more