Joc Contes del jardí 2 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Contes del jardí 2 en línia

Contes del jardí 2 Juga el joc Contes del jardí 2 en línia. Instruccions per al joc Contes del jardí 2 en línia. Benvingut a Garden Tales 2, un joc de trencaclosques divertit i colorit on has de posar a prova les teves habilitats de concordança! En aquest joc, el teu objectiu és recollir tres o més fruites i verdures del mateix tipus, guanyar punts i completar les tasques de cada nivell. En fer clic al botó de reproducció, se us portarà al camp de joc Garden Fairy Tales 2, que està ple de diferents tipus de fruites i verdures, com ara maduixes, pastanagues i albergínies. El vostre objectiu és intercanviar fruites i verdures adjacents per crear coincidències de tres o més del mateix tipus.
Per canviar dos elements al terreny de joc, només cal que feu clic a un d'ells i després a l'altre. Si la substitució dóna lloc a un partit de tres o més elements, aquests desapareixeran del terreny de joc i rebràs punts.
Tingueu en compte que cada nivell del joc Garden Tales 2 us marcarà objectius molt concrets: anotar un nombre determinat de punts, eliminar objectes o obstacles del terreny de joc. Tindràs un nombre limitat de moviments per assolir aquests objectius, així que planifica els teus moviments amb cura!
A mesura que avanceu pel joc, trobareu diversos obstacles que dificultaran el joc. Aquests obstacles inclouen males herbes, pedres i blocs de gel, que s'han d'eliminar col·locant llumins al costat.
Per ajudar-vos en el camí, Garden Tales 2 inclou diversos power-ups que podeu utilitzar per netejar el camp més ràpidament. Aquests power-ups inclouen una pala, que pot treure qualsevol objecte del camp de joc, i una bomba, que pot netejar una gran àrea del camp.
A més de les bonificacions, Garden Tales 2 té articles de bonificació que us ajudaran a guanyar més punts. Aquests power-ups inclouen Golden Berries, que valen punts addicionals, i Bonus Boxes, que us poden donar moviments o potenciacions addicionals.
En definitiva, Garden Tales 2 és un joc preciós del gènere clàssic Match 3, que compta amb un gran exèrcit de fans a tot el món. Esperem que us guanyi el cor amb la seva varietat de nivells i un joc addictiu.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 1512
( Vots3, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Partit 3

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more