Joc Bubble Shooter 2020 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Bubble Shooter 2020 en línia

Bubble Shooter 2020 Juga el joc Bubble Shooter 2020 en línia. Instruccions per al joc Bubble Shooter 2020 en línia. Al començament del joc, et rep un fons de joc brillant i alhora una banda sonora alegre i agradable, on de seguida comença a jugar amb només prémer un botó. El control a Bubble shooter 2020 es fa amb el ratolí, i per ser precisos, amb el botó dret del ratolí i amb l'esquerra: fent clic al dret, apuntes, després alliberes i la pilota surt volant del canó, on hi ha una nova bola. alimentat més. Bubble shooter game 2020 és un joc en línia que té una jugabilitat senzilla i uns gràfics molt atractius. És una versió del clàssic joc d'arcade en què dispara boles des d'un canó a grups del mateix color a la pantalla. L'objectiu del joc és netejar la pantalla de totes les boles.
Bubble shooter 2020 té un gran nombre de nivells on has de completar el joc destruint les bombolles. Comences el joc amb un nombre reduït de boles, i cada vegada que es perd, hi ha més boles. Tanmateix, tampoc us heu limitat a les bonificacions en aquest joc, i per obtenir excel·lents èxits i múltiples combinacions, se us atorgaran bonificacions que us ajudaran a completar ràpidament el nivell de joc Bubble shooter 2020 i a guanyar més punts.
Per guanyar, has de recollir combinacions de tres o més boles del mateix color, i després aquestes boles desapareixeran. Si el jugador recull combinacions més complexes, rebrà més punts. A més, durant el pas de Bubble shooter 2020, poden aparèixer diverses bonificacions a la pantalla, com ara bombes que poden destruir diverses boles alhora o línies que poden destruir totes les boles d'una línia determinada.
Al menú del joc de Bubble shooter 2020, us donen la benvinguda una gran quantitat de nivells, més de 1000, un mapa del joc amb nivells i botons addicionals: comprar, donar suport al joc, els millors jugadors i la funció d'unir-vos a l'equip del joc a partir de 20 + nivells, on podeu rebre recursos de joc per jugar. Amb cada nivell, augmenta el nombre de boles que apareixeran quan es destrueixin altres.
Bubble Shooter 2020 és un joc senzill però molt addictiu adequat per a jugadors de totes les edats. Ve amb gràfics brillants i atractius i molts nivells que permeten als jugadors gaudir del joc durant molt de temps. Tanmateix, aquí és desitjable tenir habilitats estratègiques per completar amb èxit els nivells. Podeu passar molt de temps lliure al joc. També és possible jugar a Bubble shooter 2020 durant les pauses de la feina.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 3204
( Vots645, Avaluació intermèdia: 4.99/5)

També jugar jocs en línia Nens disparant

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more