Joc Història de Mahjong 2 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Història de Mahjong 2 en línia

Història de Mahjong 2 Juga el joc Història de Mahjong 2 en línia. Instruccions per al joc Història de Mahjong 2 en línia. Benvingut a Mahjong Story 2, l'emocionant seqüela del popular joc Mahjong Story. Prepareu-vos per submergir-vos en el món dels símbols xinesos antics i les misterioses combinacions de rajoles. Gràcies a bells gràfics, música tranquil·la i un joc interessant, voldràs passar més temps en aquest joc.
Un cop descarregueu Mahjong Story 2, us rebreu amb una impressionant varietat de modes i nivells de joc. Des del mahjong clàssic fins a les proves de rellotge, hi ha alguna cosa per a tothom. Trieu el mode que us convingui i feu un viatge per l'antiga Xina.
Quan comenceu a jugar a Mahjong Story 2, notareu amb quina professionalitat es va crear el joc. Els gràfics són impressionants, amb dissenys de rajoles complexos i fons ben representats. La música és calmant i crea un ambient relaxant general del joc.
La jugabilitat en si és intuïtiva i senzilla, però a mesura que avances pels nivells, es fa més i més difícil. Hauríeu de tenir una estratègia i un pla d'acció per fer coincidir les fitxes i acabar el nivell. A mesura que continueu jugant a Mahjong Story 2, descobrireu nous modes de joc i reptes. El joc inclou una sèrie de bonificacions: seran útils per netejar el terreny de joc més ràpidament i guanyar més punts. L'animació i els efectes de so creen una experiència de joc realment immersiva.
Una cosa bona de Mahjong Story 2 és l'atenció als detalls. Cada nivell té el seu propi disseny i tema únic, que crea l'efecte d'una presència real a l'antiga Xina. És possible perdre's un viatge així? El joc ofereix diferents nivells de dificultat, així que no importa l'experiència que tinguis, no t'avorriràs.
Mahjong Story 2 és un joc ben dissenyat amb una jugabilitat interessant que ofereix una varietat real per als amants d'aquest tipus de jocs. Per tant: si us agraden els jocs de combinació de fitxes o simplement busqueu un joc relaxant i divertit, us recomanem molt jugar a Mahjong Story 2. Amb gràfics impressionants, música relaxant i un joc desafiant, aquest és un joc al qual voldràs tornar una i altra vegada. A què estas esperant? Comença avui el teu viatge per l'antiga Xina i mira fins on pots arribar!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 563
( Vots68, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Jocs de desenvolupament

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more