Joc Aquablitz en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Aquablitz en línia

Aquablitz Juga el joc Aquablitz en línia. Instruccions per al joc Aquablitz en línia. Sea Blitz és un addictiu joc de trencaclosques de combinació 3 que desafia els jugadors a completar diferents nivells combinant criatures marines de colors. El joc està disponible tant per a ordinadors com per a dispositius mòbils i presenta un joc senzill però divertit que s'adapta a jugadors de totes les edats i nivells d'habilitat. Per començar, llança el joc Blitz naval des del menú principal del joc. Se us portarà al primer nivell del joc on se us donarà un conjunt de tasques per completar. Aquests objectius solen implicar fer coincidir un cert nombre de criatures marines en un període de temps determinat.
Coincidir amb criatures és fàcil. Només has de fer clic a dues criatures adjacents i intercanviar-les. Si tres o més criatures idèntiques s'alineen com a resultat de l'intercanvi, desapareixeran del terreny de joc i noves criatures ocuparan el seu lloc.
A més de fer coincidir criatures, Naval Blitz també té diverses bonificacions i articles especials que us facilitaran completar els nivells. Aquests inclouen: bombes (destrueix diverses criatures al mateix temps), llamps (elimina files o columnes senceres), criatures especials (per guanyar punts extra).
A mesura que avances pel joc, els nivells es tornen més difícils i el límit de temps es fa més i més sever. Així, el pas d'aquest joc requereix pensar ràpidament i prendre decisions estratègiques per superar cada nivell.
Una de les característiques úniques de Naval Blitz és la possibilitat d'aconseguir recompenses completant missions diàries. Aquests reptes canvien d'un dia a l'altre i ofereixen una manera divertida i emocionant d'aconseguir joies de bonificació.
Sea Blitz té un joc senzill però addictiu, gràfics acolorits i una banda sonora animada. Aquest és el joc perfecte per quan vols matar una estona o simplement relaxar-te i relaxar-te. Tant si sou un jugador experimentat com si sou principiants en els jocs de trencaclosques, el gènere Match 3 és una opció fantàstica per a tothom.
Tant si voleu matar una estona o simplement relaxar-vos i relaxar-vos, Sea Blitz és una opció fantàstica. Amb el seu joc senzill però addictiu, gràfics acolorits i una banda sonora animada, no és estrany que aquest joc s'hagi fet popular entre els jugadors de totes les edats.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 370
( Vots10, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Jocs de mar

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more