Joc Sudoku diari en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Sudoku diari en línia

Sudoku diari Juga el joc Sudoku diari en línia. Instruccions per al joc Sudoku diari en línia. Aquí teniu una de les varietats de Sudoku del món! En el joc, sereu rebuts per gràfics brillants i control senzill amb el ratolí. La jugabilitat de Nordic Daily Sudoku és senzilla i directa. El joc consta d'una graella de 9x9 que es divideix en 9 graelles més petites de 3x3. L'objectiu és omplir cada fila, columna i graella de 3x3 amb números de l'1 al 9 sense repetir cap número. El joc comença amb alguns números ja emplenats i el jugador ha d'utilitzar la lògica i la deducció per esbrinar on van els altres números.
Una de les coses que fa que Scandinavian Daily Sudoku sigui diferent d'altres jocs del gènere és el focus en l'estètica del disseny escandinau. El joc té gràfics nets i minimalistes amb una paleta de colors senzilla i línies suaus. És un canvi refrescant respecte als dissenys més desordenats i ocupats de jocs similars.
Una altra característica interessant de Nordic Daily Sudoku és el mode de repte diari. Cada dia es crea un nou trencaclosques, perquè els jugadors puguin començar a resoldre un nou repte cada dia. Això ajuda a mantenir l'interès i assegura que els aficionats al joc seguiran tornant per més.
El nivell de dificultat de Scandinavian Daily Sudoku és ajustable: pots resoldre trencaclosques simples, mitjans o difícils, fent que el joc sigui accessible per a jugadors de tots els nivells d'habilitat, des de principiants fins a mestres. També hi ha un sistema de pistes que podeu utilitzar si us quedeu encallat i necessiteu més ajuda.
Scandinavian Daily Sudoku és un joc addictiu i interessant que és perfecte per als aficionats al Sudoku i qualsevol persona que busqui un trencaclosques. Aquests jocs aporten una sensació de calma i ordre, perquè la solució d'aquest trencaclosques permet relaxar-se i canviar el cervell, anima a realitzar altres tasques amb vigor i energia renovats. Sent el domini de la resolució de problemes lògics! El disseny minimalista del Sudoku, el mode de repte diari i el nivell de dificultat ajustable el converteixen en una opció fantàstica per a jugadors de totes les edats i nivells d'habilitat. Si ets un fan del sudoku o només busques un nou joc de trencaclosques, val la pena provar-ho definitivament Scandinavian Daily Sudoku. En resum, el joc és fantàstic i senzill, i us podeu passar una bona estona!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 725
( Vots11, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Jocs mentals

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more