Joc Connexió de mascotes 2 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Connexió de mascotes 2 en línia

Connexió de mascotes 2 Juga el joc Connexió de mascotes 2 en línia. Instruccions per al joc Connexió de mascotes 2 en línia. A New Pet Connect, l'objectiu és netejar el tauler combinant parelles de mascotes idèntiques. El tauler de joc està ple d'icones d'animals adorables com ara gats, gossos, conills i ocells. La teva tasca és recollir totes les parelles el més aviat possible abans que s'acabi el temps.
Una de les característiques destacades de la nova connexió per a mascotes són els gràfics colorits i simpàtics. El joc està ple d'adorables mascotes que et faran somriure. La música de fons i els efectes de so també són una bona addició a l'experiència general.
El joc és fàcil d'aprendre i qualsevol pot jugar-hi. Per fer un partit, només cal que feu clic a dues mascotes idèntiques l'una al costat de l'altra o que tinguin un camí clar entre elles. Tan bon punt feu un partit, les mascotes desapareixeran i la resta es mouran, omplint els espais buits.
A la nova connexió de mascotes, t'esperen tres nivells de dificultat: fàcil, mitjà i difícil. A mesura que avanceu pels nivells, el joc es fa més difícil i haureu de recollir més mascotes i trigarà menys temps. El joc també té un límit de temps, que afegeix un element addicional de repte i emoció, així com els punts que obtens per eliminar les mascotes. Al final de cada nivell, tot el temps lliure compta per punts.
Una altra gran característica de la nova connexió per a mascotes és la possibilitat de tornar a jugar. Amb tres nivells de dificultat i moltes mascotes diferents, el joc ofereix infinites possibilitats als jugadors per millorar les seves habilitats i batre el seu propi rècord. També pots desafiar-te a completar el joc el més ràpid possible o recollir totes les mascotes sense utilitzar cap pista.
Amb tot, New Pet Connect és un joc entretingut que segur que us mantindrà entretinguts durant hores. Els bonics gràfics del joc, el joc fàcil d'aprendre i els nivells desafiants el converteixen en un joc de trencaclosques excepcional. Ets un fan dels trencaclosques o simplement busques una manera divertida de passar el temps? Una gran notícia! La nova connexió de mascotes és una cosa per provar per passar una bona estona entre la feina i l'escola.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 6579
( Vots190, Avaluació intermèdia: 4.98/5)

També jugar jocs en línia Jocs de mascotes

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more