Joc Allibera la pilota en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Allibera la pilota en línia

Allibera la pilota Juga el joc Allibera la pilota en línia. Instruccions per al joc Allibera la pilota en línia. Si vols començar a jugar a pilota gratis amb més que les butxaques buides, el joc té molt a oferir: mira alguns vídeos promocionals i guanya fins a 1500 dòlars en monedes de joc. Així que comencem el joc. Free the ball et revela els seus secrets: el joc té almenys 7 nivells de dificultat, que aniràs descobrint a poc a poc. Cada nivell us donarà l'oportunitat de guanyar 150 estrelles. Com gestionar el capital adquirit al joc: ho descobrireu tan bon punt us trobeu amb dificultats insolubles per a vosaltres mateixos.
Cada gran etapa, alliberar la pilota, consta de més de 20 subnivells, l'objectiu de cadascun dels quals és construir un túnel entre dos blocs blaus de manera que faci rodar la pilota des del principi del túnel fins al final.
En aquest joc, l'oportunitat d'entrar a la taula de classificació està disponible, si el vostre progrés durant el pas és digne d'això. També en lliure la pilota hi ha l'opció de rebre regals. Feu clic al botó corresponent i feu girar la roda per saber quin regal podeu rebre ara mateix. No rebutgis una oportunitat tan meravellosa, i després d'haver rebut un regal, també pots duplicar-lo mirant el vídeo.
Els blocs amb ranures internes es mouen simplement amb el ratolí i, per a la solució exitosa de cada trencaclosques, allibera la bola: t'atorguen tres estrelles. És agradable veure com la pilota roda pel túnel recollint les estrelles una per una mentre es mou.
Tan bon punt plegueu l'estructura correctament, deixeu anar la bola, la bola rodarà automàticament. Els primers nivells del joc semblen fàcils, però com més avances, més trencaclosques t'esperen. Les regles del joc de pilota lliure se't aniran revelant cada cop més gradualment a mesura que s'aprofundeix en el joc. Així doncs, ja al 4t nivell per a principiants, us espera una sorpresa: el nombre de blocs blaus fixos augmentarà a tres peces. Per descomptat, augmentarà encara més, complicant el procés de passar el joc. Així que a un nivell avançat i un nivell per a professionals, entendràs exactament per què has guanyat totes aquestes bonificacions; després de tot, hauràs de pagar per obtenir consells per resoldre el trencaclosques per alliberar la pilota, tant amb diners de joc com amb altres bonificacions.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 290
( Vots4, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Globus

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more