Joc Pluja de caramels en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Pluja de caramels en línia

Pluja de caramels Juga el joc Pluja de caramels en línia. Instruccions per al joc Pluja de caramels en línia. Prepareu-vos per gaudir del joc de trencaclosques més dolç que mai! Estàs preparat per satisfer els teus dolços i desafiar-te a tu mateix en aquest deliciós joc? La pluja de caramels ja t'està esperant aquí i està preparat per oferir un joc únic que et mantindrà entretingut durant hores. Aquest joc és perfecte per a jugadors de totes les edats, tant si sou un visitant casual d'aquesta categoria com si sou un amant dels trencaclosques. L'objectiu de la pluja de caramels no és tan senzill com podria semblar a primera vista. Heu de recollir tres o més caramels del mateix color intercanviant-ne els adjacents. Tan bon punt recolliu tres caramels iguals, desapareixeran i en cauran de nous des de dalt, omplint els espais buits. La recollida de dolços continua fins que s'assoleix l'objectiu de nivell. Quin és aquest objectiu? S'anunciarà immediatament després del llançament de cada nivell actual: per regla general, es tracta d'una certa quantitat de caramels d'un tipus determinat o articles especials.
Candy Rain no és només un munt de caramels; es tracta d'utilitzar l'estratègia i el pensament ràpid per crear caramels especials i maximitzar la teva puntuació. En combinar quatre o més caramels del mateix color, podeu crear caramels especials amb habilitats úniques. Per exemple, un caramel amb ratlles pot netejar una fila o una columna sencera, i un caramel embolicat pot treure un grup de caramels al voltant del camp. Una planificació acurada de les accions i l'ús màxim dels beneficis dels dolços addicionals, i s'aconseguirà l'objectiu del nivell.
El nombre limitat de moviments i els límits de temps del joc per a alguns nivells augmenten l'emoció i fan que Candy Rain sigui un joc de trencaclosques més desafiant. Els nivells del joc es tornen més difícils a poc a poc: així, quan arribeu al nivell 20, ja podeu presumir del vostre èxit davant els vostres amics i esperar respecte d'ells a canvi. La possibilitat d'aconseguir fins a tres estrelles per nivell també motiva els jugadors a apuntar a la puntuació més alta i als nivells de repetició per millorar el seu rendiment. Aquest joc és alhora un joc de trencaclosques divertit i desafiant que oferirà una experiència divertida i educativa per a jugadors de totes les edats. Tant si sou un jugador casual com si sou un amant dels trencaclosques, Candy Rain té alguna cosa per a tothom. Així doncs, prepara't per gaudir del joc dolç i passar-ho bé mentre jugues!
Candy Rain té un disseny bonic i colorit de temàtica de caramels, el joc és visualment atractiu i enriquirà la teva experiència de joc en general. Un agradable acompanyament musical crea un estat d'ànim de relaxació i relaxació.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 493
( Vots5, Avaluació intermèdia: 5/5)

També jugar jocs en línia Caramels

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more