Joc Biatló 2 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Biatló 2 en línia

Biatló 2 Juga el joc Biatló 2 en línia. Instruccions per al joc Biatló 2 en línia. "Si campions biatló Laura no et donen pau, si vostè somia en la seva pròpia pell i sentir l'emoció de la cursa d'esquí d'accionament quan el vent gelat esquinçant la seva gola, i les seves cames es van negar a córrer a la mateixa velocitat. Quan les mans no són capaços de recollir el rifle, i el disparador es pressiona traïdora pel menor moviment, només necessites un esport.
Llavors sens dubte ha de provar la seva sort en el joc "Biatlon1." Passió i lluita, velocitat i xut ha proporcionat, perquè sense esforç i no serà una victòria molt esperada.
Actuar en el joc "Biatlon1" que té per a l'esquiador executa la seva pròpia carrera individual. És a dir, en primer lloc per davant dels competidors no, i vostè ha de confiar en el seu temporitzador intern i l'autoconfiança. Intenta no peretruzhdat seu atleta (escala de fatiga està a la dreta de la pantalla), que k serà simplement no ser capaç de mantenir a les armes d'alguna manera sense problemes. Intenta mantenir els senders pavimentats, encara que al principi serà difícil, pel que k camí recorregut li estalviarà molt el seu caràcter i força d'augment de velocitat de la pista.
Tot i que els menús al joc no es fan a Rússia, el procés del joc "Biatlon1" és bastant simple d'entendre, i no són necessaris els consells. Prenent avantatge d'un ratolí d'ordinador que, vostè està obligat a suportar a la línia de meta en primer lloc i obtenir la medalla d'or.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 71719
( Vots4315, Avaluació intermèdia: 4.89/5)

També jugar jocs en línia Esports d'hivern