Joc Surfistes del metro Bombai 2022 en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Surfistes del metro Bombai 2022 en línia

Surfistes del metro Bombai 2022 Juga el joc Surfistes del metro Bombai 2022 en línia. Instruccions per al joc Surfistes del metro Bombai 2022 en línia. Subway Surfers World Tour continua a Bombai. Viatja per la ciutat dels somnis i els seus carrers lluminosos i concorreguts! Gaudeix de la bellesa de la natura, admira la magnífica Porta de l'Índia, també anomenada Mumbai Taj Mahal, corre i puja als trens històrics de Bombai.
La popular sèrie de jocs de surfistes del metro us dóna la benvinguda a una Índia colorida i inoblidable. Fa temps que somies en entendre per què l'est està envoltat de tants secrets i llegendes? Ara teniu l'oportunitat de veure-ho personalment, encara que viatjant virtualment en el procés d'aquest joc de surfistes del metro. Estem segurs que gaudireu de la fabulosa Bombai.
Bé, pel que fa a les regles del joc dels surfistes del metro, són les mateixes, independentment de quina ciutat hagis de viatjar. Sempre has de recollir monedes, moure't d'una plataforma a una altra, evitant una col·lisió amb el tren. Bé, en línia recta: saltar per sobre dels obstacles o doblegar-se, depenent de la seva alçada. Estem segurs que gaudireu molt jugant als surfistes del metro, sense importar l'edat que tingueu i en quin mitjà no obrireu aquest joc. Potser per a la generació més gran, els surfistes del metro semblaran un corredor massa ràpid, i els jugadors més joves preferiran aquest joc. Bé, que així sigui. En qualsevol cas, us desitgem que proveu de jugar als surfistes del metro ara!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 21815
( Vots9074, Avaluació intermèdia: 4.97/5)

També jugar jocs en línia Corredors

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more