Joc Three Spades Solitaire Kings and Queens en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Three Spades Solitaire Kings and Queens en línia

Three Spades Solitaire Kings and Queens Juga el joc Three Spades Solitaire Kings and Queens en línia. Instruccions per al joc Three Spades Solitaire Kings and Queens en línia. Executeu aquest joc i comenceu a posar cartes unes sobre les altres mentre augmenteu o reduïu 1 unitat. És a dir, per tenir èxit en el solitari tres de piques reis i reines: cal posar 4 o 6 a la baralla amb la carta 5 a la part superior; en una coberta amb un volt: imposes una dama o 10; en el cas d'un as, l'opció correcta seria un rei o un dos. Mireu amb atenció la disposició de la targeta i actueu estratègicament. Tingueu en compte que l'objectiu de cada ronda de Three of Spades Solitaire Kings and Queens és descartar totes les cartes, així que trieu l'ordre d'imposar les cartes de manera que elimineu totes les cartes del terreny de joc al seu torn, i alhora. temps segons les normes especificades. Després de la victòria, t'espera una salutació festiva i una recompensa amb monedes del joc. A mesura que afegiu cartes a la baralla (i, en conseqüència, elimineu els tres pics de reis i reines del camp de joc del solitari), cada cop s'obriran més cartes noves i estaran disponibles per al joc. En cas que sigui impossible fer un moviment, cal donar la volta a la següent carta de la baralla i esperar que hi hagi una carta de la denominació requerida.
A la platja té lloc un joc de solitari de tres piques, reis i reines. Jugues amb el fons d'un quadre amb sorra, una estrella de mar i petxines que -segons la idea dels autors- t'haurien d'animar. Als nivells posteriors, s'obriran nous fons, però els heu de pagar amb bonificacions de joc: estrelles. Desitgem que sempre gaudiu d'una vista fantàstica durant el joc de solitari Three Spades Kings and Queens. A nivells posteriors, s'obriran noves bonificacions. El joc es farà més difícil i més interessant alhora.
Si teniu temps lliure, utilitzeu-lo per recollir tres solitaris de piques i reines! Si t'agraden els jocs de cartes, o fins i tot si estàs a punt de començar a jugar al solitari, et donem la benvinguda a aquesta aventura! La bella saga dels tres cims té molt a oferir. Intenta mantenir-se al dia amb les cartes màgiques entremaliades i escollir panys encantats, trobar tresors daurats amagats i recollir robins inestimables al teu viatge. Completa innombrables nivells de solitari tres de piques reis i reines per convertir-te en un mestre de solitari!
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 41640
( Vots2525, Avaluació intermèdia: 4.98/5)

També jugar jocs en línia Card Solitaire

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more