Joc Classic Spider Solitaire en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc Classic Spider Solitaire en línia

Classic Spider Solitaire Juga el joc Classic Spider Solitaire en línia. Instruccions per al joc Classic Spider Solitaire en línia. Classic Spider Solitaire és un emocionant joc de cartes. És popular entre els fans i es considera un repte. Juga Classic Spider Solitaire amb 1, 2 o 4 pants i elimina totes les cartes del tauler. Depenent de quants vestits s'utilitzin en la disposició d'aquest clàssic solitari aranya, el joc serà més o menys difícil.
La tasca de qualsevol solitari clàssic és la següent: disposar totes les cartes de la baralla en ordre ascendent segons les piles disponibles. Hi ha 10 d'aquestes piles en aquest joc. Malauradament, només podeu transferir cartes d'una en una, de manera que si aplegueu un grup de cartes distribuïdes correctament (per exemple, 3 o 4) en una pila, transferir tot aquest grup a la carta més alta d'una altra pila no funcionarà. . Malgrat això, esperem que pugueu jugar amb el clàssic solitari aranya amb plaer i, tot i així, intenteu recollir aquest solitari. Utilitzeu el ratolí per jugar al solitari clàssic aranya en aquesta pàgina del lloc.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 119821
( Vots11703, Avaluació intermèdia: 4.94/5)

També jugar jocs en línia Card Solitaire

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more