Joc pòquer de plàtan en línia. Joc en línia

Jocs en línia gratuïts
Language: ca
Jocs:
Jocs multijugador :

Joc pòquer de plàtan en línia

pòquer de plàtan Juga el joc pòquer de plàtan en línia. Instruccions per al joc pòquer de plàtan en línia. T'agrada jugar? Llavors banana poker et convida al seu club de fans. Moltes celebritats s'han reunit avui per seure a la taula de jocs d'atzar i passar una bona estona competint amb tu. Però per què el joc es diu pòquer plàtan, et preguntes? Bé, el cas és que el personatge principal -és a dir, el que va ser l'instigador de tota aquesta desgràcia- és un plàtan. Va convidar a tothom a jugar al pòquer banana que ara i
per ser tractat.
El xip mínim al joc de pòquer de plàtan és de 1000 diners en joc. Els teus oponents seran seleccionats aleatòriament entre una varietat de genis mundials i vilans del passat i del present. Seieu a una taula de 6 jugadors i el pòquer banana està a punt de començar.
Tots els jugadors reben 2 cartes cadascun i, depenent de si han aconseguit cartes bones o de pòquer de plàtan dolentes, es retiren, accepten l'aposta del repartidor o l'apugen. Quina decisió prendràs?
La tasca de cada disseny de pòquer banana és recollir una combinació guanyadora de cartes. Bé, si et trobes amb 2 cartes grans, llavors té sentit augmentar l'aposta al joc. Si les dues cartes són del valor mínim, us aconsellem aprovar. Però què fer si obteniu una combinació mixta: una targeta amb una imatge i la segona sense. Aquí t'has d'arriscar, i pots perdre en aquesta ronda de pòquer banana.
Però no et desesperis: només és un joc virtual i no gastes diners reals. Fins i tot des de darrere de la taula de joc, ningú et expulsa durant massa temps pensant en com fer el correcte en el procés de jugar al pòquer banana. Perquè, com diuen, cartes a la mà. Prova la teva mà en aquest joc. Potser la fortuna estarà del teu costat i guanyaràs oponents experimentats al pòquer banana?
Banana poker no té res a veure amb altres jocs de pòquer. Oblida't dels rivals inexpressius i mecànics. En aquest joc, es tracta de l'experiència divertida! Feu clic als botons d'aposta per decidir quina és la vostra aposta.
Mode de pantalla completa - >>
Valora aquest joc: Jugat: 3290
( Vots466, Avaluació intermèdia: 4.94/5)

També jugar jocs en línia Jocs de cartes

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more